vitan clean logo
servicii COMPLETE de spalatorie si curatenie !
icon telefon
0724.456.000 sau 0768.654.545
facebook icon


Garantia VitanClean


Servicii COMPLETE de Spalatorie si Curatenie cu Satisfactie Garantata 100%garantia vitanclean
Suntem mandri de clientii nostri si le multumim pentru increderea acordata. Acordata nu pe vorbe, ci pe fapte: 100% refacerea serviciului daca acesta nu corespunde standardelor dvs!

De la bun inceput am plecat cu ideea ca un client trebuie sa fie multumit pe deplin. De aceea, am stabilit ca orice nemultumire a clientului este de neconceput, asa ca daca serviciile de spalatorie si curatenie sunt altfel decat satisfacatoare 100%, vom repeta serviciul astfel incat totul sa fie bine!

Dorim sa fim una din cele mai bune firme de prestari servicii cu care ati colaborat vreodata! Ne straduim din rasputeri sa ne imbunatatim continuu, sa invatam ceva nou la fiecare serviciu pe care il prestam, sa gasim solutii la toate problemele dvs !

Iata cateva din avantajele VitanClean:

  • toate serviciile in acelasi loc: spalatorie si curatenie
  • preturi flexibile si avantajoase, raportate direct la necesitatile clientilor
  • program adaptat cerintelor clientilor.

marturiile clientilor nostri

Nicoleta
Buna ziua, va multumesc. Apreciez promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii mele. Sunt foarte multumita de calitatea serviciilor oferite.

Corina Mlesnita
Am spalat si eu covoarele la dvs, am crezut ca mesajele de pe forum sunt puse la cacialma, dar e totul OK. Sunt supermultumita, mai ales ca al meu era plin de mancare de la fetita. Va multumesc!

Claudia Valcu
Covoarele si paturile au iesit impecabil! Arata ca noi si miros foarte frumos! Plus ca au fost gata foarte repede, le-au luat vineri dimineata si sambata la pranz le-au adus! Promptitudine si profesionalism!